Bedre mobildekning i Bindal - nye sendere snart i gang


Netcom har brukt lenger tid enn planlagt på å få de nye senderne i drift. Nå er Helstad og Vennesund klare. Harangsfjorden kommer også i løpet av kort tid.


 

Dekningssjef i Netcom, Tommy S.  Johansen, melder at det har vært mange utfordringer i arbeidet med å få satt i drift senderne i Bindal og på Sømna.

 Johansen sier i en epost til Bindal kommune følgende:

Status pr i dag er at NOR243 Helstad har vært på lufta med begge sektorer og antenneretninger siden i forrige uke og der er det allerede begynt å gå noe trafikk, men ikke mye.

Det samme gjelder to av tre antenneretninger på NOR240 Røytvoll. Her har ene sektoren vært oppe siden 26/2 og den andre kom opp i forrige uke. Den siste retningen er under feilsøking og forhåpentligvis oppe i løpet av denne uka. Feltingeniør er på vei nå fra Bodø.

NOR239 Vennesund blir etter planen satt på lufta 12. eller 13. mars, her har det vært problemer med å få følgesmann fra Forsvaret inn på deres stasjon.

Repeateren inne i Harangsfjorden hadde feil på seg når den ble forsøkt satt på lufta i forrige uke og blir byttet denne uka.

 

 

 

 
Sist oppdatert den 09.sep.2015


Tips en venn Skriv ut Abonner