Forhåndsstemming


Fra den 10. august kan du forhåndsstemme mellom kl 0900 og 1400 mandag til fredag på Bindal rådhus fram til 8. september.


Ordinær forhåndsstemmegivning

Du kan forhåndsstemme alle hverdager mellom kl 09.00 og kl 14.00 fra 10.august til og med 8. september 2017 på Bindal rådhus, Terråk.

I tillegg kan du forhåndsstemme her:
Bindalseidet eldresenter lørdag 2. september fra kl. 10.00 – kl. 14.00.
Bindal rådhus, Terråk, søndag 3. september fra kl. 13.00 – kl. 15.00.
Bindal sykehjem, Terråk onsdag 6. september fra kl. 10.00 – kl. 12.00.

 

Du kan forhåndsstemme i hvilken som helst kommune, men ikke vent til siste liten, da stemmen blir sendt i posten til din hjemkommune, og må komme inn til valgstyret senest kl 1700 dagen etter valget.

 

Ambulerende stemmegivning
De som ikke kan komme til et valglokale på grunn av sykdom eller uførhet, kan søke valgstyret i kommunen om å få stemme hjemme.

 

Tre stemmekretser i Bindal
Bindal kommunestyre har vedtatt å legge ned stemmekretsene Åbygda og Harangsfjord. Det betyr at på valgdagen kan du stemme på tre steder; Terråk, Bindalseidet og Sørhorsfjord.

 

Spesielt for sametingsvalget
Velgere som ønsker å stemme ved sametingsvalget, må være oppmerksom på at bare er noen kommuner hvor du kan stemme på valgdagen. Velgere i alle andre kommuner må forhåndsstemme. Stemmen din skal da sendes til en annen kommune for opptelling. Derfor bør du avgi forhåndsstemme i god tid. Liste over hvilke kommuner som har valgting, finner du på sametinget.no/valg. Forhåndsstemme til sametingsvalget kan du avgi på samme sted som forhåndsstemme til stortingsvalget. Husk legitimasjon og ta helst med deg det tilsendte valgkortet for sametingsvalget.
Sist oppdatert den 09.aug.2017


Tips en venn Skriv ut Abonner