Lev det gode liv i Heilhornets rike – helgesamling for kvinner


Bindal Utvikling inviterer til helgesamling for kvinner med tema "Lev det gode liv i Heilhornets rike" - høres det spennende ut?


Lev det gode liv i Heilhornets rike – helgesamling for kvinner

Bindal Utvikling inviterer til helgesamling for kvinner med tema "Lev det gode liv i Heilhornets rike" - høres det spennende ut?

Lørdag 17. september 2016 fra kl 09.00 til søndag 18. september kl 16.00.

Sted: Horstad gård, Åbygda.

Påmelding her

Gratis deltagelse

Bindal Utvikling AS

Hva er det gode liv for deg? Ja, det er det faktisk bare DU som kan svare på. Hver enkelt har forskjellige drømmer, alle har muligheter, tar små og store valg - hver dag. Fører alle disse valgene til det DU ønsker, eller følger du bare strømmen? Forskning viser at det vi har fokus på får vi mer av, så det lønner seg å ha fokus på det rette, i det ene livet vi er tildelt her på jorden. For å leve det gode liv.

Bindal Utvikling inviterer til helgesamling for kvinner med tema "Lev det gode liv i Heilhornets rike" - høres det spennende ut? Vi hadde den første samlingen i april, og fikk veldig gode tilbakemeldinger fra deltagerne. Da bolyst, og kvinner er en satsning i 2016, dekker Bindal Utvkling kostnaden til deltagelse som; kursavgift, overnatting og mat. Du må selv komme deg til Hårstad gård og prioritere 30 timer avsatt til DITT GODE LIV.

Vi har kun fokus på deg, ditt liv og dine drømmer. Høres det fantastisk ut? Det er det, likevel er det en helg med beintøff jobbing, hvor tårer og latter vil avløse hverandre. Hver enkelt jobber med sine planer, og hvor det er hensiktsmessig deles det i plenum. Det som er privat er privat. Mobiltelefoner blir avslått, og overnatting er obligatorisk. Er du kvinne bosatt i Bindal eller vurderer å flytte dit, og motivert for dette, meld deg på?

Arnhild Ludvigsen er kursholder - hun er utdannet lærer og NLP coach og bor på Vega. Kun 18 plasser, gratis deltagelse som dekker mat og overnatting.

Er du kvinne bosatt i Bindal eller vurderer å flytte hit, og motivert for dette, meld deg på!

horstad.jpg
Sist oppdatert den 19.mai.2016


Tips en venn Skriv ut Abonner