Postombæring i Harangsfjorden i sommer


Ingen postombæring i tiden 1. juli til 3. august.


Utlevering av post i Harangsfjord sommeren 2013

 

Vi har gjennom oppslag og kunngjøring forsøkt å skaffe vikar for vårt postbud som betjener husholdningene i Harangsfjord med post. Men dessverre uten resultat.

Postbudet vårt må i likhet med andre arbeidstakere få anledning til å avvikle ferie og vi har derfor følgende løsning i perioden postbudet tar ferie.

Posten setter opp postkasser på leskuret på hurtigbåtkaia. Mannskapet på hurtigbåten legger ferdig klargjort post på kasse slik at dere får anledning til å hente posten der. Sendinger mot kvittering og oppkrav må dessverre hentes på nærmeste Post i Butikk som er Terråk.

Avgående post med ferdig påsatt porto, kan legges i rød tømmekasse på leskuret.

Pakker, rekommanderte sendinger og annen post som skal sendes, som ikke går i den røde tømmekassen, må i denne perioden leveres inn på Post i Butikk på Terråk.

Det vil bli en samlekasse for ferieadresser der posten er lagt i samlekonvolutt til hver enkelt adressat. I den grad det ønskes lås på kasselokket må dere anskaffe det selv.

Vi er dessverre tvunget til å gjennomføre dette opplegget i perioden 1.7. – 3.8.13. Dersom det skulle melde seg en vikar vil vi se på opplegget på nytt.

 

Med vennlig hilsen

Ingvar Hansen

Distribusjonsleder Posten
Sist oppdatert den 09.sep.2015


Tips en venn Skriv ut Abonner