Tiltaksprisen 2015


Bøkestad utmarkslag får Bindal kommunes tiltakspris for 2015. Prisen ble delt ut etter kommunestyrets møte torsdag 17. desember.


Tiltaksprisen 2015

Terje Bøkestad, ordfører Britt Helstad og Gudmunn Vollan.

Ordfører Britt Helstad tale ved utdelingen av Tiltaksprisen 2015 i Bindal kommune.

Prisen ble utdelt etter kommunestyrets møte torsdag 17. desember.

Tiltaksprisen 2O15

Det er en ære å få dele ut tiltaksprisen på vegne av Bindal kommune. Vi er heldige som har så mange gode kandidater som fortjener prisen. I år går prisen til et lag som har gjort en formidabel innsats for fellesskapet over mange år. Vi setter pris på at vi har så stor dugnadsånd i kommunen. Det er viktig å sette pris på ildsjeler og dugnadsinnsats. Området vi snakker om er tilgjengelig for alle, like attraktivt turområde hele året, med badeplass, plen som blir slått hele sommeren, grillhus, scene og naust til båter for utleie. Det siste store prosjektet ble fullført i sommer med offisiell og fysisk åpning ved ordføreren. Det estetiske er vektlagt i alt arbeid som er utført. Området stimulerer til fysisk aktivitet, sosialt felleskap og rekreasjon, benyttes også i undervisning sammenheng. Kort sagt, det fremstår som en perle og dere er satt stor pris på av befolkningen.

Tiltaksprisen 2015 går til Bøkestad utmarkslag og stedet er Bøkestadvatnet. Prisen overrekkes lagets leder Terje Bøkestad som er en av de største Ildsjelene, i lag med Gudmund Vollan. Uten dere hadde ikke området vært det samme.  
Gratulerer med prisen!

Prisen består av en gavesjekk på kr 5.000,- og et diplom.

 
Sist oppdatert den 17.des.2015


Tips en venn Skriv ut Abonner