Bindaling ny leder i Helgeland ungdomsråd

Lasse Kolsvik fra Bindal er ny leder i det regionale ungdomsrådet.

Lasse Kolsvik fra Bindal er ny leder i det regionale ungdomsrådet. Han avløser Una Rautila fra Vega.  Helgeland ungdomsråd hadde årsmøte i Mosjøen søndag 29. januar, og det ble valgt nytt styre. Helgeland ungdomsråd består av ungdommer fra alle de 18 kommunene på Helgeland. Ungdomsrådets viktigste oppgave er å være ungdommens stemme i regionale utfordringer, og å støtte de lokale ungdomsrådene.

Fra Bindal ungdomsråd var Lasse Kolsvik delegat, og Astrid Myrvang observatør på årsmøtet i Helgeland ungdomsråd. Lasse sitter for tiden også i Brønnøy ungdomsråd, og Astrid er sekretær i ungdomsrådet i Rana. Jon Espen Stavran var også påmeldt, men kunne ikke møte.

Det nye styret i Helgeland ungdomsrådet. Leder Lasse Kolsvik (Bindal, nestleder Mia Bentzen (Lurøy/Rana), Anette Amalie Bang, Max Hoffman, Sofie Skundberg, Martin Herstad og Karsten Andersen (ikke til stede).

Sist oppdatert den 30.jan.2017