Fornøyde Folk presenterer sin bedrift

Bedriften Fornøyde Folk holder til på Kolvereid. Torsdag 21.august kl 10.00 vil de presentere seg på kommunestyresalen i Bindal rådhus på Terråk. NAV Bindal har invitert arbeidssøkende til møtet, men også andre er velkomne til møtet.

NAV Bindal har sendt invitasjon til arbeidssøkende om å delta på «Bli kjent-møte» med Fornøyde Folk AS, torsdag 21.august på Kommunestyresalen på Terråk.

Fornøyde Folk AS er en bedrift som er etablert på Kolvereid. De har økt oppdragsmengde og har behov for flere dyktige medarbeidere.

De kommer til Terråk og vil presentere bedriften, hvilke arbeidsoppgaver og jobbmuligheter de kan tilby.

De ønsker å ha en stab med ulik alderssammensetning og folk med ulik utdanning og praksis med vekt på personlige egenskaper.

Møtet antas en varighet på ca en time.

Det blir mulighet for personlig samtale med bedriften om arbeidsmuligheter hos Fornøyde Folk.

Sist oppdatert den 09.sep.2015