Idemyldring om næringslivets behov og utfordringer

Velkommen til møte/workshop tirsdag 8. august kl 1900 - 2100 på Medvind innovasjonsloft på Brukstomta på Terråk.

I forbindelse med prosjektet Næringsvennlig kommune avholdes det en workshop/idemyldring med mål om økt innsikt i næringslivets behov og utfordringer. Bindal kommune ønsker innspill til løsninger på to hovedområder:

• Hvordan kan Bindal kommune bli mer næringsvennlig i forbindelse med saksbehandling og kommunikasjon utad.
  • Hva bør en mer moderne og brukervennlig nettside inneholde, og hvordan kan dette utformes.

Dine erfaringer og ditt perspektiv som næringsdrivende og gründer i Bindal er svært viktig for vårt endringsarbeid.

Ønsker du å bidra? Da er muligheten her nå.

Dato: 8. august 2017

Kl: 19:00 - 21:00

Sted: Medvind Innovasjonsloft på Brukstomta

Arrangør er Bindal Utvikling v. Monja Kolberg og Bindal kommune ved Marit Røstad fra Plan- og utviklingssektoren, og May Lene Øren fra Serviceavdelingen.

Vi er veldig takknemlige for alle tilbakemeldinger om deltakelse for vår planlegging.

Gi oss gjerne beskjed pr. mail til monja@bindalutvikling.no

Sist oppdatert den 01.aug.2017