Ledig stilling: Daglig leder/prosjektleder for Bindal initiativ

Bindal initiativ søker etter en utadvent daglig leder/prosjektleder med et sterkt ønske om å bidra med generell næringsutvikling og verdiskaping i regionen. De vil ha en leder som er sentral i koordinering og realisering av planlagte prosjekter, som kan finne nye aktuelle prosjekter samt bidra til å skape ringvirkninger for det lokale næringslivet. Søknadsfrist er 29. juni 2014.

Bindal Initiativ AS er et aksjeselskap som skal bidra til vekst og verdiskapning gjennom å tilrettelegge for nyskapning av eksisterende og nye virksomheter i kommunen. Bindal Initiativ eies av det private næringsliv og Bindal kommune. Selskapets kontoradresse er 7980 Terråk.
I kommunen er det potensiale blant annet innen vannkraft, vindkraft, mineraler, akvakultur, reiseliv og landbruk. Vi søker etter en utadvent Daglig leder/Prosjektleder med et sterkt ønske om å bidra med generell næringsutvikling og verdiskaping i regionen. Vi ser for oss en leder som er sentral i koordinering og realisering av planlagte prosjekter, finne nye aktuelle prosjekter samt bidra til å skape ringvirkninger for det lokale næringslivet.

Daglig leder/Prosjektleder

Hovedoppgaver
• Koordinering og realisering av prosjekter.
• Finne nye, realistiske prosjekter og jobbe for at disse realiseres.
• Drive næringsrettet utviklingsog tiltaksarbeid
• Opparbeide nær kontakt med næringsliv, næringsorganisasjoner, gründer/nyetablerere og offentlige instanser.
• Drive nettverksbygging og bistå med kompetanseutvikling

Ønsket kompetanse
• Relevant yrkeskompetanse innenfor bedriftsøkonomi, næringsutvikling og prosjektledelse er å foretrekke.
• Må kunne lese regnskap, utforme forretningsplaner og prosjektplaner.

Personlige egenskaper
• Utadvendt, initiativrik og selvstendig
• Kreativ og løsningsorientert
• Ha samarbeidsevner og evne til å bygge nettverk
• Må kunne være fleksibel mht. arbeidstid og mobilitet

Lønn etter avtale.

Søker må disponere egen bil i arbeidet mot kjøregodtgjørelse.
Tiltredelse etter avtale, med 6 mnd prøvetid.
Nærmere opplysninger vedrørende stillingen, kontakt styrets leder Stein Okstad, tlf. 971 58 608

Søknad til: Bindal Initiativ AS, Postboks 45, 7980 Terråk, post@bindal-initiativ.no

Søknadsfrist: 29. Juni

Sist oppdatert den 09.sep.2015