Ledig stilling: Daglig leder/prosjektleder i Bindal Initiativ

Søknadsfrist 15. mars.

Bindal Initiativ AS er et aksjeselskap som skal bidra til vekst og verdiskapning gjennom å tilrettelegge for nyskapning av eksisterende

og nye virksomheter i kommunen. Bindal Initiativ eies av det private næringsliv og Bindal kommune. Selskapets kontoradresse er 7980 Terråk.

I kommunen er det potensiale blant annet innen vannkraft, vindkraft, mineraler, akvakultur, reiseliv og landbruk. Vi søker etter en utadvent Daglig leder/Prosjektleder med et sterkt ønske om å bidra med generell næringsutvikling og verdiskaping i regionen. Vi ser for oss en leder som er sentral i

koordinering og realisering av planlagte prosjekter, finne nye aktuelle prosjekter samt bidra til å skape ringvirkninger for det lokale næringslivet.

Hovedoppgaver

• Koordinering og realisering av prosjekter.

• Finne nye, realistiske prosjekter og jobbe for at disse realiseres.

• Drive næringsrettet utviklings -og tiltaksarbeid

• Opparbeide nær kontakt med næringsliv, næringsorganisasjoner, gründer/nyetablerere og offentlige instanser.

• Drive nettverksbygging og

bistå med kompetanseutvikling

Ønsket kompetanse

• Relevant høgskoleutdanning og yrkeskompetanse innenfor bedriftsøkonomi, næringsutvikling og prosjektledelse.

• Må kunne lese regnskap, utforme forretningsplaner og prosjektplaner.

Personlige egenskaper

• Utadvendt, initiativrik og selvstendig

• Kreativ og løsningsorientert

• Ha samarbeidsevner og evne til å bygge nettverk

• Må kunne være fleksibel mht. arbeidstid og mobilitet

Lønn etter avtale.

Utdanning på høyskolenivå er å foretrekke, men relevant yrkeserfaring fortrinnsvis innen prosjektledelse, kan kompensere for kravet om høyskoleutdannelse.

Søker må disponere egen bil i arbeidet mot kjøregodtgjørelse. Tiltredelse etter avtale, med 6 mnd prøvetid.

Nærmere opplysninger vedrørende stillingen, kontakt styrets leder Stein Okstad, tlf. 971 58 608

Søknad til: Bindal Initiativ AS, Postboks 45,

7980 Terråk, post@bindal-initiativ.no