Ledig stilling i Bindal Utvikling: Administrasjon- og prosjektkoordinator – 100% stilling


Søknadsfrist 30. oktober.


Bindal Utvikling AS trenger å styrke administrasjonsarbeidet samt oppfølging og koordinering av den spennende prosjektporteføljen. I den anledning er det opprettet en hel stilling med følgende ansvarsområder; administrasjon, kommunikasjon, prosjektkoordinering, økonomi, arrangement og vertskap på Medvind Innovasjonsloft. I tillegg vil du kunne jobbe med egne prosjekter, som vil variere i henhold til satsninger. Mange spennende muligheter, for rett person.

Stillingen krever evne til å jobbe selvstendig, med eget ansvar for måloppnåelse og rapportering. Vi søker derfor etter en person som trives med å jobbe både selvstendig og i et lite team med varierte oppgaver, du er utadvendt og sosial. Vi søker en person som gjerne har høyere utdanning på bachelor-nivå eller bred erfaring til å løse disse oppgavene. Du er en god bruker av digitale verktøy, da mye av arbeidsdagen vil være knyttet til forskjellige oppgaver på nett. Den rette søkeren evner å se ting i et større perspektiv, og er samtidig i stand til å gjennomføre helt praktiske tiltak som er nødvendige. Opplæring blir gitt. Noe reising må påregnes.

Mulighet for redusert stilling, hvis ønskelig.
Lønn etter avtale.
KLP-pensjon.
En kortfattet søknad med beskrivelse av hva din drivkraft er for denne stillingen som administrasjons- og prosjektkoordinator og CV sendes til anja@bindalutvikling.no innen 30.10.16. Send gjerne søknaden før fristen.
Ytterligere informasjon om stillingen kan fås ved å kontakte Anja Tjelflaat på telefon 932 03 600. Søknadsfrist 30. oktober 2016

Se utlysningsannonsen




Sist oppdatert den 18.okt.2016


Tips en venn Skriv ut Abonner