Ledig stilling som arkivar/konsulent (ett års vikariat)

Det er ledig vikariat i ett år i sentraladministrasjonen som arkivar/konsulent. Søknadsfrist er 31. desember 2013.

Arbeidsområdet omfatter i hovedsak å betjene kommunens sentralbord, postbehandling og arkiv.

Det er ønskelig med utdanning og erfaring innen kontorfaget, god datakunnskap og

det vil bli lagt avgjørende vekt på personlige egenskaper.

Kommunen er behjelpelig med å skaffe bolig. For øvrig skjer ansettelse på de vilkår som til en hver tid framgår av lover, reglement og tariffavtaler. Pliktig medlemskap i KLP med 2 % innskudd.

Nærmere opplysninger om stillingen fås ved henvendelse til kontor- og personalleder Hallgeir Lian, tlf. 75 03 25 00.

Søknad og CV sendes som e-post innen 31.12.2013 til: postmottak@bindal.kommune.no. CV vil bli brukt som grunnlag i utvidet søkerliste.

Sist oppdatert den 09.sep.2015