Ledig stilling: Sykepleier, 100%, fast.

Fra 1. mars 2015 er det ledig fast stilling som sykepleier i hjemmesykepleien. Søknadsfrist 13. februar.

Sykepleier, 100 % fast i hjemmesykepleien

Fra 1.3.2015 er det ledig fast stilling som sykepleier i hjemmesykepleien.

For uten å være offentlig godkjent sykepleier er det ønskelig med gode datakunnskaper og god formuleringsevne, både skriftlig og muntlig. Evnen til å arbeide selvstendig og personlig egnethet vil vektlegges. Den ansatte må ha førerkort for bil, klasse B, da tjenesten disponerer kommunale biler.

Ansettelse skjer på de vilkår som til en hver tid framgår av lover, reglement og tariffavtaler. Medlemskap i KLP med 2 % innskudd.

Nærmere opplysninger om stillingen fås ved henvendelse til leder hjemmetjenesten Anita S. Lund, tlf. 75032600.

Søknad og CV sendes som e-post innen 13.2.2015 til: postmottak@bindal.kommune.no.

CV vil bli brukt som grunnlag i utvidet søkerliste.

Sist oppdatert den 09.sep.2015