Ledig stilling: Vikar for vaktmester

Bindal kommune skal bygge om/renovere det gamle butikklokalet på Terråk, og skal i den forbindelse bruke en av våre vaktmestre på prosjektet. Vi trenger en vikar i hel stilling for denne med tiltredelse snarest og fram til 30. september 2017, med mulighet til forlengelse. Søknadsfrist 20. april.

Vikar for vaktmester

Bindal kommune skal bygge om/renovere det gamle butikklokalet på Terråk og skal i den forbindelse bruke en av våre vaktmestre på prosjektet og trenger en vikar i hel stilling for denne med tiltredelse snarest og fram til 30.9.2017 med mulighet til forlengelse.

Ansettelse skjer på de vilkår som til en hver tid framgår av lover, reglement og tariffavtaler. Medlemskap i KLP med 2 % innskudd.

Nærmere opplysninger om stillingen fås ved henvendelse til plan- og utviklingssjef Kjell Andersen, tlf. 481 20 354.

Søknad og CV sendes som e-post innen 20.4.2017 til: postmottak@bindal.kommune.no.

CV vil bli brukt som grunnlag i utvidet søkerliste.

Sist oppdatert den 06.apr.2017