Om telefon og internett, snart i drift

Vi håper at telefonlinjer og internett er i drift igjen i løpet av torsdag 9. februar.

Ny melding - fasttelefon, mobiltelefon og internettforbindelse i Bindal

Systemet som er opprettet i kommunen har så langt fungert godt i forhold til liv og helse. Bindal kommunes sentralbord er daglig betjent fra kl 0800 - kl 1500 på telefon 75032500, og Bindal legekontor kan nås på samme nummer.

Hvis det står om liv og helse, kan man ringe de vanlig nødnumre; 110 (brann), 112 (politi) og 113 (lege). For å nå legevakta ringer man 116117.

Mobilsender på Bøkestad, Bindalseidet, er nå i drift igjen.

Kabelskip er ankommet Bindal, og er i ferd med å legge ut ny sjøkabel, og forhåpentligvis vil det hele være i drift igjen i løpet av tordag 9. februar, dersom alt går som planlagt.

Dersom dette tar lengre tid, vil informasjon bli lagt ut på Bindal kommunes hjemmeside, på vår Facebook-side og ved oppslag på følgende steder:

- Coop Marked Bindalseidet
- Coop Marked Terråk