Postombæring i Harangsfjorden i sommer

Ingen postombæring i tiden 1. juli til 3. august.

Utlevering av post i Harangsfjord sommeren 2013

Vi har gjennom oppslag og kunngjøring forsøkt å skaffe vikar for vårt postbud som betjener husholdningene i Harangsfjord med post. Men dessverre uten resultat.

Postbudet vårt må i likhet med andre arbeidstakere få anledning til å avvikle ferie og vi har derfor følgende løsning i perioden postbudet tar ferie.

Posten setter opp postkasser på leskuret på hurtigbåtkaia. Mannskapet på hurtigbåten legger ferdig klargjort post på kasse slik at dere får anledning til å hente posten der. Sendinger mot kvittering og oppkrav må dessverre hentes på nærmeste Post i Butikk som er Terråk.

Avgående post med ferdig påsatt porto, kan legges i rød tømmekasse på leskuret.

Pakker, rekommanderte sendinger og annen post som skal sendes, som ikke går i den røde tømmekassen, må i denne perioden leveres inn på Post i Butikk på Terråk.

Det vil bli en samlekasse for ferieadresser der posten er lagt i samlekonvolutt til hver enkelt adressat. I den grad det ønskes lås på kasselokket må dere anskaffe det selv.

Vi er dessverre tvunget til å gjennomføre dette opplegget i perioden 1.7. – 3.8.13. Dersom det skulle melde seg en vikar vil vi se på opplegget på nytt.

Ingvar Hansen

Distribusjonsleder Posten