Rapport fra spørreundersøkelse om Austra

Her er rapporten fra en spørreundersøkelse som kommunene Leka, Nærøy og Bindal har foretatt i mai 2016 blant innbyggerne på Austra.

Kommunene Leka, Nærøy og Bindal tok høsten 2015 initiativ til en felles utredning av grensejustering på Austra. Et eksternt konsulentfirma (PwC) ble av kommunene engasjert til å foreta denne utredningen. I etterkant er det blitt stilt en del spørsmål vedrørende utredningen, og metoden som ble brukt. For at beslutningsgrunnlaget skal være så bra som mulig bestemte kommunene seg for å sende ut en enkel spørreundersøkelse som et supplement til selve utredningen. Kommunene ønsket at innbyggernes stemme ble hørt før kommunestyrene i de respektive kommunene fatter vedtak i saken om eventuell grensejustering i juni 2016. En av målsettingene i kommunereformarbeidet er å sikre god innbyggerinvolvering. Kommunene sendte derfor ut spørreskjema til alle innbyggere over 18 år på Austra. Svarfristen var 7.mai 2016.

Her er rapporten.

Sist oppdatert den 13.mai.2016