Konsertsuksess i Bindal


Konsertsuksess i Bindal Levangeroktetten, Asmund Bjørken og P.A. Røstad, gav sammen med Trekkspillkameratene, Svein Kolsvik og Koriåa en trivelig og humørfull konsert til et velfyllt samfunnshus på Terråk lørdag 21. januar.


Bladfyk-Hild måtte låne bort blokka si til trommeslager Helge

Trekkspillkameratene sammen med Asmund Bjørken

Steinar konferansier stilte skallen til disposisjon i et Barbershop-nummer

Petter Andreas Røstad er barnebarn av P.A. Røstad

Åsmund Bang, bindaling og medlem av Levangeroktetten. 

 

Levangeroktetten består av 7 mann (!), og begynte showet med å marsjere inn til en tromme som godt kunne ha vært brukt i 1905. Oktetten begynte da også sin musikalske reise med Kong Haakons tale i 1905, og en opplagt Oddbjørn Hagen viste sine gjøglerevner med å imitere kong Olav 5. Seinere i forestillingen gjorde han en dobbeltrolle, som Valgerd Svarstad Haugland og Kjell Magne Bondevik samtidig, i en opera-arie av Verdi.

Oktetten, som startet for 25 år siden med barbershop, sang flere acapella-numre, basert på Beach Boys-sanger og andre kjente melodier. De hadde også kabarat-innlag om golfsporten. I tillegg til flotte stemmer, viste de talent på mange typer instrumenter. De spilte musikk fra Meksico, fra Sør-Amerika og Sverige.

Asmund Bjørken og P. A. Røstad begynte sin avdeling med Bjørkens sigaturlåt etter 52 år, "Frøsøminner". De tok også en pols etter Hilmar Aleksandersen og P. A. Røstad den eldre, bestefar til dagens Petter Andreas.

Trekkspillkameratene, med Hans Teodor Kveinå i spissen, fikk sjansen an, en reinlender og "en polyneser". Deler av oktetten slo seg også med på fele, gitar og fløyte. Oddbjørn Prestvik var med på trommer.

Koriåa sang "Zeemann", "Den siste Visan" og Svein Kolsvik var solist i "Tir Na Noir", visa som gruppa Vamp har gjort kjent.

Calle Schewens-vals avsluttet konserten.

 

 

 
Sist oppdatert den 28.jan.2016


Tips en venn Skriv ut