Næringslivslunsj Bodø/Glimt i Bindal.

torsdag 14. juni 2018, 11:00 - 14:00

Informasjon

Møt ledelsen i Bodø/Glimt som snakker om hvordan lede en bedrift der bunnlinja er avhengig av at 11 mann gjør jobben – hver gang, og hvordan er det å selge et opplevelsesprodukt der du «knapt vet hva du har å selge» med særlig vekt på digital kommunikasjon. 

Torsdag 14.juni kl 11.00 på Medvind Innovasjonsloft, Terråk

11.00 Anja Tjelflaat , Medvind Innovasjonsloft.

11.05 Ordføreren ønsker velkommen til Bindal

11.15 Frode Thomassen, daglig leder. Hvordan lede en bedrift der bunnlinja er avhengig av at 11 mann gjør jobben – hver gang!

12.15 Lunsj, med enkel servering

13.00 Jannike Ramsvik, leder marked og kommunikasjon.   Hvordan er det å selge et opplevelsesprodukt der du «knapt vet hva du har å selge»  med særlig vekt på digital kommunikasjon.     

 

Frode Thomassen, daglig leder Bodø/Glimt, har vært fakultetsdirektør (fra 2004 til 2016) ved Nord universitet, Profesjonshøgskolen (lærerutdanning, kunst- og kulturfag, sykepleie- og helsefag) og deretter utviklingsleder (fra 2016 til 2017) ved Fakultet for lærerutdanning. Før dette arbeidet han 8 år i Kulturdepartementet, Idrettsavdelingen. Thomassen har hatt styre-/styrelederverv i FK Bodø/Glimt og styreverv Vålerenga fotball, og har i flere år vært nestleder i Norsk fotballtrenerforening. Han har arbeidet som trener/spillerutvikler i Vålerenga, Ski og fotballklubben Lyn, IK Grand (toppserien damer) og FK Bodø/Glimt. 

Jannike Ramsvik, leder marked og kommunikasjon i FK Bodø/Glimt. Jannike kom til Glimt fra stillingen som prosjektleder for «Bodø i vinden», et rekrutterings- og omdømmeprosjekt i Bodø kommune. Før det var hun som salgssjef med å åpne og markedsføre opplevelseshotellet Scandic Havet. Hun har også jobbet som kommunikasjonsrådgiver hos Riktig Spor og i markedsavdelingen i Avisa Nordland

 

Dette viser at vi får besøk av to personer som kan mye om å næringsutvikling, salg og ikke minst kommunikasjon. Derfor tror vi at alle bedriftene i Bindal vil ha stort utbytte av å bruke 3 t på dette arrangementet.

Det som ville vært fint, er om vi greier å koble sjømatnæringa (både oppdrett- og villfisk) med reiselivsnæringa. Er det mulig gjennom det å skape en opplevelsesbasert reiselivsnæring, utover at vi har mye fin natur og fisk.

    

Åpent for alle og gratis. Av hensyn til lunsjen, påmelding til lisbeth@jmjinvest.no innen 10.6 Velkommen 😊 

Klikk for stort bilde Klikk for stort bilde

 

Sted

Medvind Innovasjonsloft
 

Kontakt

Bindal Utvikling
 

Legg til hendelsen i din kalender