Kurs i bruk av Tilskuddsportalen

Tirsdag 15. juni kl 1800 - 2000 vil det være kurs i bruk av Tilskuddsportalen.
Trenger fotball-laget nye drakter? Hvem gir støtte til utbedring av friluftsområder? Hvilke støtteordninger finnes innen kultur?

Her er lenke for å melde seg på kurset.

Påmelding

Trenger fotball-laget til poden nye drakter? Hvem gir støtte til utbedring av friluftsområder? Hvilke støtteordninger finnes innen kultur?

Vi har svarene! Tilskuddsportalen er et verktøy for deg som vil jobbe mer effektivt og lykkes bedre i å søke tilskudd til dine prosjekt. Vi gir deg en oversikt over alle tilskuddsordninger som tilbys norske organisasjoner, og du kan søke etter støtteordninger og tilskudd i mange ulike kategorier. Vi oppdaterer informasjon om tilskuddene automatisk (via vår informasjonsrobot) og innholdet kontrolleres manuelt av vårt team. Du kommer derfor i forkant av søknadsarbeidet og kan få flere ideer til finansiering.

REGISTRERING FOR LAG/FORENINGER

• Gå til www.tilskuddsportalen.no og søk etter din kommune i søke-feltet. Alle kontaktpersoner må registrere seg som brukere, og det gis tilgang til inntil tre brukere fra hver forening. Husk å registrere hvilken forening du representerer og hvilken rolle du har i denne.

• Når du har registrert deg, så skjer det en manuell sjekk av din tilknytning til organisasjonen. Det gis tilgang dersom du er et styremedlem eller har en annen sentral tilknytning til foreningen, og foreningen er registrert med adresse i den kommunen det søkes tilgang via. Dette blir gjort innen en arbeidsdag, men ofte raskere.

• Når du blir godkjent, så mottar du en e-post med bekreftelse på din registrering, og det er viktig at du klikker på aktiveringslenken i denne e-posten. Du kan da velge ønsket passord.

• Begynn jakten på tilskudd!

www.tilskuddsportalen.no