Ledig stilling: Økonomikonsulent, fast 100%.

Ved økonomiavdelingen er det ledig 100% fast stilling, med tiltredelse snarest. Søknadsfrist er 19. mai 2019.

Bindal kommune har ledig stilling som helse- og velferdssjef. Søknadsfrist 23. august 2019.

Fagarbeider (barne- og ungdomsarbeiderfaget)/assistent, fast stilling på 26,67%. Stillingen innebærer jobb 2 timer pr. dag / fem dager i uken. Stillingene er knyttet til Bindal barnehages avdeling på Kjella. Søknadsfrist er 1. september 2019.

Ved Bindal sykehjem, kjøkkenavdelingen er det ledig 65 % vikariat som kokk / assistent, med inntil 23 helger pr år, fra 2.9.2019 – 31.8.2020.

Bindal kommune har ledig stilling som fastlege, gjerne ALIS

Hellifossen Kraft AS har fått konsesjon til å bygge Hellifossen kraftverk i Bindal. De søker nå om utslippstillatelse for midlertidige anleggsarbeider. Høringsfrist 12. august.

Nå kan du sjekke at du står i manntallet, slik at du kan stemme ved kommunestyre- og fylkestingsvalget i 2019,

Kommunestyret har godkjent reguleringsplanen for Holm fergeleie. Klager må sendes innen tre uker.

Kommunestyret har endret reguleringsplanen for Brukstomta næringspark. Klager må sendes innen tre uker.

Avstemminga på folkets Nordlandstekst er ferdig: «E du nord" av Ola og Kari Bremnes fikk flest stemmer. Lørdag 7. september skal den og andre tekster framføres i Bindal. Dette er en del av prosjektet LitteraTUR, som 25 kommuner i Nordland gjennomfører i år. 2019 er Nasjonalt Bokår.

Fra 1. juli kan du forhåndsstemme på Bindal rådhus.