LÆRER - VIKARIAT VED TERRÅK SKOLE

Ved Terråk skole er det ledig vikariat i 87% stilling som lærer, med tiltredelse 1.8.2021 og med varighet til 31.7.2022. Det søkes etter lærer som kan undervise på barnetrinn, fortrinnsvis 1. - 4. trinn. Søknadsfrist 3. mai.

Bindal kommune ved helse- og omsorgsavdelingen, har fra Nordland fylkeskommune fått
tildelt sommerjobbtilskudd for 2021. Dette gjelder for ungdom i alderen 13 - 17 år.
Søknadsfrist 6. mai.

Torsdag 22. april er det kommunestyremøte. Møtet holdes på Teams.

Trond Iversen ber bindalingene om å være forsiktige de nærmeste to ukene.

Bindal Kulturskole

Bindal kulturskole har utsatt sin søknadsfrist og tar nå imot søkere i alle aldre i en informativ og enkel søknadsportal på nettEr du interessert i undervisning i kulturelle fag bør du ta en titt på den – uansett alder og forkunnskaper!

Bindal kommune har for 2021 avsatt midler til sommerjobb for skoleungdom fra Bindal kommune. Tilbudet gjelder ungdom født i 2004. Søknadsfristen er 15. mai.

Vi minner om søknadsfristen for plass i barnehage og SFO. Søk før 1. april.

Det er flere møter som starter kl 0900 torsdag 25. mars på Bindal rådhus.

Er du i en vanskelig situasjon og trenger hjelp?

Sør-Helgeland krisesenter er åpent som normalt og tilgjengelig hele døgnet på telefon 750 21 711.

Fredag 12. mars kom regjeringen med anbefalinger for påsken. Det er snart påskeferie, og i den forbindelse kommer regjeringen med anbefalinger for hvordan ferien kan gjennomføres på en smittevernfaglig forsvarlig måte.