Ledig stilling: Økonomikonsulent, fast 100%.

Ved økonomiavdelingen er det ledig 100% fast stilling, med tiltredelse snarest. Søknadsfrist er 19. mai 2019.

Nå kan du sjekke at du står i manntallet, slik at du kan stemme ved kommunestyre- og fylkestingsvalget i 2019,

Kommunestyret har godkjent reguleringsplanen for Holm fergeleie. Klager må sendes innen tre uker.

Kommunestyret har endret reguleringsplanen for Brukstomta næringspark. Klager må sendes innen tre uker.

Avstemminga på folkets Nordlandstekst er ferdig: «E du nord" av Ola og Kari Bremnes fikk flest stemmer. Lørdag 7. september skal den og andre tekster framføres i Bindal. Dette er en del av prosjektet LitteraTUR, som 25 kommuner i Nordland gjennomfører i år. 2019 er Nasjonalt Bokår.

Fra 1. juli kan du forhåndsstemme på Bindal rådhus.

Merknader til planforslaget sendes skriftlig til Bindal kommune innen 04.09.2019.

Fredag 28. juni kl 1200 ble den nye dypvannskaia på Terråk åpnet.

I uke 27 vil det kun være mulig å få bestilt pass her onsdag 3. juli.

Fredag 28. juni kl 1200 skal den nye dypvannskaia på Terråk åpnes. Fylkesråd for næring i Nordland, Ingelin Noresjø, skal foreta åpningen.

Plahtes Eiendommer søker om tillatelse etter vannressursloven til å bygge Kvernhusfossen kraftverk i Terråkelva. Saken legges ut til offentlig ettersyn fram til 8. september.