Det er varslet faregrad 4 for Helgeland fra 18. januar. Det betyr stor fare for snøskred.

Det er nå til sammen 31 smittede i Bindal.

Det er nå til sammen 24 smittede i Bindal.

Det er ledig 100% fast stilling som nestleder i Barnevernstjenesten Sør-Helgeland. Søknadsfrist er 20. januar 2022

Regjeringen har kunngjort nye tiltak som gjelder fra midnatt natt til fredag 14. januar. Endringene knyttet til barnehager, skoler og SFO gjelder fra midnatt natt til lørdag 15. januar. Tiltakene skal vurderes på nytt i starten av februar.

Så langt er det påvist 20 smittede i Bindal.

Ingen nærkontakter har testet positivt ved hurtigtesting onsdag.

Nordland fylkeskommune tilbyr digitalt kurs i søknadsskriving og tilskuddsordninger tirsdag 18. januar. Meld deg på innen kl 0900 samme dag.

Sist helg fikk flere personer påvist smitte i Bindal. Nå foreligger svar på PCR-tester.

Rådhuset er åpent fra og med torsdag 13. januar mellom kl. 10.00 – 15.00. Publikumsmottak og telefon er betjent mellom kl. 10.00 – 14.00. Biblioteket vil være åpent.