For å beholde kontrollen på smittespredningen og begrense ny økning i smitte, iverksettes det forsterkede nasjonale smitteverntiltak i foreløpig to uker fra 4. januar.

Ved rutinemessig smittesporing testet en person fra Bindal positivt for Covid-19 den 21.12.20.

Digitale Helgeland har i dag lansert egen hjemmeside. På nettsiden kan du lese om prosjektene som kommer, strategien og hva Digitale Helgeland samarbeidet handler om.

Alle Boreal Sjø sine ferger og hurtigbåter er onsdag 16. desember gått til kai. Sjøfartsdirektoratet har pålagt seilingsnekt etter en revisjon. I Nordland drifter rederiet 14 ferge- og hurtigbåtsamband. Nordland fylkeskommune har satt krisestab.

Kommunen planlegger nå gjennomføring av vaksinasjon. Informasjon om arbeidet vil bli løpende oppdatert på denne nettsiden.

NAV er stengt 23.12 og 30.12 – første åpningsdag etter jul vil være 6. januar.

Ved Bindal sykehjem er det ledig 100 % fast stilling som sykepleier, med tiltredelse 18. januar 2021. Søknadsfrist 5. januar 2021.

I Bindal komme er det ledig 100 % fast stilling som sykepleier, med tiltredelse 18. januar 2021. Tjenestested for tiden er hjemmetjenesten. Søknadsfrist 5. januar 2021.

Bindal kommunestyre har møte i Bindalshallen torsdag 10. desember kl 0900.

Vår erfarne konsulent innen landbruk går av med pensjon, og vi søker hennes etterfølger i 100% stilling ved plan- og utviklingssektoren i Bindal kommune. Søknadsfrist er 5. januar 2021.