Du kan forhåndsstemme på Bindal rådhus alle hverdager mellom kl 1000 og kl 1400 fra tirsdag 10. august og til og med fredag 10. september 2021.
Dessuten blir det mulig å stemme på forhånd ved:
Parkveien 2B, Bindalseidet, lørdag 4. september, kl 1000 - kl 1400.
Bindal rådhus, Terråk, søndag 5. september, kl 1300 - kl 1500.
Bindal sykehjem, Terråk, onsdag 8. september, kl 1000 - kl 1200.

Statsforvalteren i Nordland er nå på tilsyn i Bindal. Temaet denne gangen er samfunnssikkerhet og beredskap.

I perioden 13. - 16. august er det i Bindal testet 64 personer. Det er påvist 4 positive tester, de med positiv test er i isolasjon. Ett av disse tilfellene ble kjent lørdag 14. august. I alt 8 personer er i karantene pga nærkontakt.

Søknadsfristen er 23. august

Tilskudd fra kommunalt næringsfond som følge av koronapandemien.
Søknadsfristen er 15. august 2021.

Vi setter nå sammen lærernes timeplaner. Noen få ledige plasser ved kulturskolen skal fylles nå!

Bindal kommune vurderer salg av tidligere barnehage ved Kjella skole.

Interesserte som ønsker å delta i tilbudskonkurranse må melde seg til Bindal kommune, Plan- og utviklingssektor v/Kjell Andersen.

En person i Bindal fikk i forrige uke påvist covid-19. Alle nærkontakter er nå testet og ingen nye personer har fått påvist smitte.

Vi vil gjerne komme i kontakt med deg som er benytter tjenesten “søknad om redusert foreldrebetaling” og "gratis kjernetid". Ønsker du å bidra til å lage tjenester som er lett å forstå og bruke? Vi trenger hjelp fra deg som har brukt tjenesten “redusert foreldrebetaling” og "gratis kjernetid" før eller som har rett på det.