Det er møte i fondsstyret torsdag 1. februar på Bindal rådhus. Møtet starter umiddelbart etter møtet i formannskapet.

Formannskapet kalles inn til møte torsdag 1. februar kl 0900.

Formannskapet har møte mandag 29. januar kl 1700 på Bindal rådhus.

Her er møteinnkallingen. (PDF, 120 kB)

Mandag 26. februar er det rådgivende folkeavstemming i Bindal. I forkant inviterer kommunen til tre folkemøter med informasjon. Mandag 12. februar kl 1800 på Vonheim ungdomshus, Sørhorsfjord, tirsdag 13. februar kl 1800 på Toppen forsamlingshus, Terråk og torsdag 15. februar kl 1800 på Bindalseidet skole, Bindalseidet.

Formannskapet skal mandag 15. januar behandle en tilleggssak, en høring om : "Helhetlige helsetjenester – Felles ansvar – Handlingsplan for samhandling mellom kommunene i Nordre del av Trøndelag og Helse Nord-Trøndelag HF 2018 – 2021".

Lensmannen i Bindal oppfordrer derfor til tett kontakt med viltansvarlig i kommunen hvis de møter elg med aggressiv adferd i området ved lysløypa på Terråk.

Bindal kommune lanserer sin nye nettside onsdag 20. desember.

Utstyrssentralen i Bindal er som et bibliotek – her kan du låne sport- og friluftsutstyr helt gratis.

Tiltaksprisen for 2017 ble delt ut under kommunestyrets møte torsdag 14. desember på Terråk.

Kommunestyret i Bindal har 14. desember 2017 vedtatt en omfattende boligplan som legger strategien for hvordan kommunen skal utvikle Terråk og Bindalseidet til attraktive sentre, friske opp boligmarkedet og legge opp til et botilbud i tråd med fremtidige behov. Planen setter omfattende investeringer i omsorgsboliger i en helhet slik at disse kan bidra til en revitalisering av boligtilbud og markedet for boliger i Bindal.