BINDALSEIDET: ONSDAG 21. oktober
TERRÅK:            ONSDAG 28. oktober
KJELLA:             ONSDAG 04. november

Når bør du teste deg?

Om du får nyoppstått luftveissymptom eller nyoppstått feber som du tror kan være koronavirus
Hvis du opplever sår hals som øker på med rennende nese, øreverk og etter hvert hoste, er det en øvre luftveisinfeksjon som er nyoppstått
Hvis du våkner opp litt kremtete i halsen, trenger ikke det bety at det er en nyoppstått luftveisinfeksjon
Da kan det være lurt å se an en dag om det går over, eller om det er tegn på at man begynner å bli syk som gjør at du skal testes

UNG + GAMMEL = GLAD SOMMER!
Vi søker ungdom i alderen 13 – 17 år som kan tenke seg å gi eldre på sykehjemmet ekstra livskvalitet i en uke i sommer i perioden 22. juni – 16. august 2020.

Søknadsfristen er 15. mai. Bindal kommune har for 2020 avsatt midler til sysselsetting av skoleungdom fra Bindal kommune. Tilbudet gjelder ungdom født i 2003. Det er også gitt åpning for at næringsdrivende, lag og foreninger som ønsker å sysselsette ungdom kan søke.

Husk søknadsfristen 1. april for plass i barnehage og SFO. Det er samme frist for søknad om plass i Bindal kulturskole og for søknad om kommunale kulturmidler.

Nå kan du melde deg på UKM, hvis du er mellom 13 og 20 år. Vi møtes 22. og  23. februar 2019 på Berg i Sømna. UKM=Ung Kultur Møtes.

For å styrke beredskapen i samfunnet oppfordrer DSB alle til å være forberedt på å klare seg selv i tre dager. I desember 2018 fikk alle husstander en brosjyre i posten med konkrete forslag til hva du bør ha i hus.

Nå kan du melde deg på UKM, hvis du er mellom 13 og 20 år. Vi møtes 7. og  8. februar på Terråk. UKM=Ung Kultur Møtes.

Bindal helsestasjon på Terråk tilbyr influensavaksinering torsdag 1. november kl 1000 – 1400 og torsdag 15. november kl 1000 – 1400.

Mobbeombudet skal passe på at alle barn i barnehager, elever i grunnskole og videregående opplæring har et godt psykososialt læringsmiljø